• Terhesség és hasfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        13 hetes kismama vagyok. Múlt héten voltam 12 hetes UH-n, vizsgálaton, ahol szerencsére mindent rendben találtak.Néha azonban az alhasam jobb oldala fájdogál, talán a jobb petefészkem, mint amikor menzizik az ember (néha bele-bele szúr, néha tompábban érzema fájdalmat), és sokszor éjszaka is érzem. Ön szerint ez minek a jele lehet? Csak a méhszalagok nőnek, vagy esetleg valami gond lehet? Szedem a Magne B6 vitamint + Elevitet is, de úgy tűnik, az sem sokat segít.

        Kérem mielőbb válaszoljon, mert kezdek nagyon aggódni!

        Köszönöm: Egy aggódó kismami

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kismami!


        Valószínűnek tűnik, hogy a méh növekedése miatti feszülő szalagok okoznak ilyen panaszokat. Mindenesetre ha ez az érzés nem csökken, kezelőorvosát keresse fel, egy pocakvizsgálat céljából. Magne B6-ot is szedhet, hátha csökkenti a panaszokat.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 14:37:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 14:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: