• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr,Doktor Nö!Szeretném megtudni,hogy a 4-dik honapban mire kell nagyon ügyelni,hogy ne veszélyeztessük magzatunkat?Mi nem tesz jót neki,milyen idegállapot nem tesz jót s az elsö szülésnél lévö anyuka mikor tudhatja meg kisbabája nemét?S még azzal a kéréssel fordulok Önhöz,hogy mikor lehet elfelejteni a vetélést,gyógykaparással járó bajokat s ez mennyi idöt vesz igénybe?!válaszát elöre is megköszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        AZ első kérdésére azért nehéz válaszolni, mivel csak általánosságokat lehet leírni egy ennyire tágan fogalmazó kérdésre. Azt lehet mondani, hogy ha kiegyensúlyozott étrendet, és átlagos fizikai aktivitást végez, nem szed feleslegesen gyógyszereket, akkor minden lehetőt megtett, ami szükséges. Legkorábban a 18 hetes genetikai ultrahang vizsgálat alkalmával lehet megtudni a baba nemét. Az utolsó kérdését nem teljesen értem, konkrétan mire gondol? 24. terhességi kor előtt beszélünk vetélésről, utána szülésről.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-17 21:33:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: