• Nem értem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR.nő azzal a kérdésel fordulnák ismét magához hogy voltam hüvej uh-on hogy terhes vagyok e és az orvos azt mondta hogy ő nem lássa de attól lehetek ha ugy gondolom hogy lehet vegyek tesztett. De én ezt nem értettem ha nem lássák ultrahangon akkor nem vagyok terhes nem? de akkor mért mondta? És a tesztekről szereném kérdezni hogy a tesztett csak akkor érdemes elvégezni ha késik a menszeszem? ja és még azt is szeretném tudni hogy császár metcéssel hány gyereket lehet válalni? köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        A terhességet UH-os vizsgálaton csak a menses kimaradása után kb. 1-2 héttel lehet, hamarabb nem látszik. A terhességi tesztet végezze el akkor, ha felmerül a terhesség, és nem jött meg a menses.
        Az utolsó kérdését sajnos nem értem pontosan. Arra gondol, hogy korábbi császármetszés után hány lehet még, vagy hogy egyszerre hány baba lehet? Kérem írja le részletesebben a kérdést, hogy tudjunk segíteni Önnek.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-15 16:25:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: