• Bal oldali görcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Tegnap éreztem ilyet először és nagyon megijesztett. Testvéreméknél voltam délután és üldögéltem beszélgetés közben, amikor felálltam a bal oldalon úgy a medence csont környékén mintha begörcsölt volna, olyan görcsös, húzó szerű fájdalmat éreztem,ahogy mászkáltam egy kicsit gyengült a fájdalom de ha megáltam rosszabb volt, leültem akkor nem igen éreztem de ha felálltam ismét ugyanazt éreztem. Haza siettem és lepihentem, akkor nem éreztem tulajdonképpen semmit, többször voltam mosdóban így felállásnál ismét mindíg fájni kezdett, és ha a Wc.-n ültem és kicsit megmozdítottam a lábam jobban fájt. Reggel mikor felkeltem szerencsére nem éreztem ezt, de ma egész nap szép óvatosan merek csak felállni vagy leülni nehogy megint fájni kezdjen. Nem tudom mi lehet de nagyon aggaszt nehogy valami baj legyen, 22 hetes kismama. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, témában

        Kedves Kismama!


        Nem tudom, pontosan hol is érezte a fájdalmat, és vajon sugárzott-e valahova. Terhesség alatt előfordul vesemedence-tágulat is, ami a szeméremajak irányába sugárzó fájdalmat okoz. Ha a panaszai nem ismétlődnek, és vizelési panasz sincs, akkor egyenlőre teendő nincs. Ha ismét érezné a fájdalmat, akkor terhesgondozóba érdemes elmenni egy vizsgálatra, hogy pontosan ellenőrizzék, hol is fáj, és mi lehet az oka.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-12 01:23:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés