• Ismeretlen fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő 14 hetes kismama vagyok, a napokban jelentkezett egy fura fájdalom a nemi szervem környékén.De ha megnyomkodom, nem érzem hogy fájna. Olyan érzés, mint amikor biciklizik az ember és feltöri az ülés a lábaközét.Nyugtalanított a dolog ezért elmentem a nőgyógyászomhoz nem látott semmit, csinált egy kis tesztet és mondta h van egy kis bacim,de régebben is előfordult h összeszedtem vmit, de nem járt ilyen fájdalommal.Olyan mintha belülről jönne...Aggaszt a dolog, nem tudok vele mit kezdeni.Most kamptam kúpot, ha a baci okozza akkor elmúlik, és ha nem?! Mi lehet ez?Herpesz is lehet,de semmi hólyag, viszketés, égő érzés nincsen. Kérem segítsen, hogy hová , kihez forduljak. Babának nem árthat, ugye? Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdaom témában

        Kedves Fájdalmas!

        Én azt gondolnám, hogy terhes. De persze lehet, hogy tényleg egy kis gyulladás is van mögötte. Mivel a terhesség alatt nő az ember méhe az néha okozhat különös érzést. Őszintén szólva nem tudom, de hát ha az orvosa sem tudja...

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-06 12:52:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés