• Utrogestan - magas bilirubin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur,

        Nehany napja teszteltem pozitivat. (Az utolso

        menstruaciom Januar 11.-en volt.
        Az elmaradt esedekes menses napjatol barnas folyasom

        van, nem eros de jelen van folyamatosan. Alhasi

        fajdalmaim vannak (kozepen, feszito jellegu)
        Tudomasom szerint amennyiben hormonalis problemam

        van, Utogestan-t ir fel az orvos.
        A mult heti verkepembol kiolvasva kicsit magas a

        bilirubin szintem. (az emelkedett szint mar evek ota

        fennall, gondoltam is Gilbert-korra, de nem voltam

        meg sosem kivizsgaltatni ezt mert kezelo orvosom nem

        figyelt fel ra. Egyebkent minden mas majfunkcio

        eredmenyem anormalis ertekeken belul van.)

        Azt szeretnem tudni hogy a huvelyi hasznalatu

        Utrogestan alkalmazando az en esetemben vagy

        lehetseges az oralis kapszula konszumacioja is

        veszely nelkul?

        Koszonom segitseget!
        Udvozlettel: Oakley Maria

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, barnafolyás témában

        Kedves Mária!


        A barnás pecsételés, és alhasi fájdalom miatt érdemes lenne orvoshoz fordulnia. A laboreredményei nem zárják ki indokolt esetben a gyógyszer alkalmazását. Azt, hogy kezelőorvosa szükségét tartja-e egy vizsgálta után kiderülhet. Nem biztos, hogy látható már a terhesség UH-on, de a barna folyás utalhat vérzésre, amit ellenőrizni kell.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-10 21:52:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés