• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő/Úr! A következő kérdésem lenne január 21-én kellet volna megjönni a mensesmnek,azóta semmi.Csináltam 2 tesztet is mindkettőn a második csík halvány volt.Ez terhesség?Orvoshoz csak a második menstruáció kimaradása után szeretnék elmenni?Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        A halvány csík is csík, tehát valószínű a terhesség. Miért vár a másik menses kimaradására? Kívánt, vagy nem kívánt a terhesség? Ha szeretne babát, akkor nem kell szaladni, de kb. 2 héten belül a menses elmaradása után érdemes elmenni vizsgálatra, hogy lássák, minden rendben van-e, méhen belül van-e a terhesség, stb. El lehet kezdeni terhesvitamint is szedni.
        Ha esetleg nem kívánt terhességről van, akkor pedig minél hamarabb forduljon orvoshoz.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-05 21:20:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés