• 21 hetesen keményedés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Az lenne a kérdésem, hogy 21 hetes kismama vagyok, szoktam tornázni, súlyzózni 0,5 kg súlyzóval mellizom erősítés céljából és szoba biciklizni, egyik nap az egyiket másik nap a másikat. Egy pár napja azt vettem észre ha utána lepihenek mintha bekeményedne a hasam, úgy kirajzolódik a formája, egy kis idő múlva általában elmúlik, és van hogy a tornától függetlenül a jobb oldal keményedik csak nem tudom ez mit jelent, a méhlepény elől tapad. Tehát az érdekelne hogy kell-e emiatt aggódnom és mit tegyek. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        A terhes méh növekedése közben kisebb, nagyobb keményedések elő szoktak fordulni, az, hogy ez gyakoribbá válik-e, már nem mindegy. Ezért kicsit több pihenést javasolnék, talán a minden napos tornán is lehetne lazítani. Szükség esetén szedhet 3x1 Magne B6-ot is, de kezelőorvosával egyeztessen előtte, egy vizsgálat nem ártana, hogy esetleg a méhszáj nem-e puhult fel.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-05 12:48:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés