• Élhetünk-e szexuális életet, ha 42 évesen, 7 hetes kismama vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly 3-szor veszítettem 5-5 hetesen. Valószínüleg alacsony volt a hormonszíntem, hiszen halványak voltak a tesztek.

        A háziorvosunk szerint nagyon vigyázzak, lehetőleg csak pihenjek, a nőgyógyász azt mondta a nagy megerőltetéseket kerüljem.

        Ebben a dologban nem kaptunk választ még. Mit tegyünk?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, nemi élet témában

        Kedves Kérdező!

        Bár én általában liberális vagyok ilyen téren, most mégis azt javaslom, hogy a 12. hétig kerülje a szexet. Ha akkor is minden rendben van, onnantól nincs akadálya.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-05 21:30:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés