• Intim tisztaság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Babát szeretnénk,kb 1 éve próbálkozunk.Utoljára (2009) 01.30.-án voltam nőgyógyászomnál.Ultrahang alapján azt mondta,vasárnap (02.01.)lesz tüszőrepedésem.Együtt is voltunk párommal délután 3 óra körül.Másnap kb délben használtam intimzuhanyt.Ha a baba megfogant,nem tettem "kárt" benne?A megtermékenyülést nem zavartam meg ezzel?

         

        Kati,26éves

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!


        Ne aggódjon, nem okoz problémát az intim zuhany használata. Ellenben ha most sem sikerül a terhesség, javaslom lassan-lassan menjenek el egy kivizsgálásra, hogy kiderítsék, milyen okok lehetnek a sikertelen próbálkozás hátterében.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-04 15:42:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Babavárás hétről hétre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés