• Mennyi az esélye..?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni, hogy mennyi az esélye, hogy teherbeestem? Két hete volt egy alkalmi kapcsolatom, bár óvszert húzott a behatoláshoz, viszont előtte nemiszerveink összeértek, úgy izgattuk sokáig egymást. Esetleg kerülhetett e később a hüvelynyílás környékéről a hüvelybe életképes ondó. Lehet kicsit túldramatizálom a dolgot. Másnap hánytam is, ami lehet hogy csak az idegességtől volt, mivel nem szoktam alkalmi kapcsolatokba belemenni, és ha jól tudom a hányás, émelygés általában később jelentkezik. Vannak esetleg olyan tünetek, amik a megtermékenyítés után már ilyenkor jelentkezni szoktak?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nagyon kicsi az esélye a teherbeesésre, nem kell izgulnia emiatt, a hányás biztos, hogy ettől független volt. Vannak viszont olyan szexuális úton átvihető betegségek, melyek érintkezés útján is elkaphatóak, így a jövőben óvatosságra inteném.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-14 15:53:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés