• Szülés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Szülés után 3 héttel lehet már a Balaton vizében fürdeni? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szülés után témában

        Kedves Hölgyem!

        Szülés után 6 hétig nem javasolt sem ülőfürdő, sem házasélet, hagyni kell időt a szervezetnek, hogy regenerálódjon a szülés után. A méhszáj valamennyire még nyitva van, így gyakrabban előfordulhat fertőzés, ha valaki nem tartja be ezeket a javaslatokat. Ezek miatt nem javaslom a balatoni fürdést sem, aminek a vize sem kellően tiszta. Emellett a méh tisztulása 6 hétig tart, és ekkor még bőven előfordulhat vérezgetés, barnás-fehéres folyás is, ezért a higiéniára is fokozottan ügyelni kell.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-06 14:54:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés