• Antibiotikum várandósan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Augmentin kúra 6. napjánál tartok (fogászati probléma miatt), 21. hetes terhesség. Tegnap este óta folyamatosan égető érzésem van a klitorisznál és a szeméremajkaknál, hüvelynél egyáltalán nem. Nem használtam új mosószert, öblítőt, sem intimkozmetikumot. Okozhatja az antibiotikum vagy más oka lehet? Milyen krémet használhatnék, ami elmúlasztja?Köszönöm!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a antibiotikum témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínűleg gombás folyása van, ami a terhesség alatt egyébként is jelentkezhet, és az antibiotikus kezelés még inkább elősegíti! Canesten krémet, kúpot vehet, és ha nem javul, keresse fel kezelőorvosát!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-01 17:32:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: