• Babavárás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!Azt szeretném kérdezni hogy Ön szerint a benti tisztán tartott macska bajt okozhat e nekem?mivel 5 hetes terhes vagyok és elég sokat olvastam a toxoplazmárol!Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a babavárás témában

        Kedves Hölgyem!

        A bent tartott macska mindenképpen biztonságosabb a kinti cicáknál. Vigyázni kell arra, hogy a macska székletével ne érintkezzen, és gondosan mosson kezet a simogatások után is. Nem szabad puszilni sem őket, és óvakodni kell a karmolástól is. Érdemes szem előtt tartani, hogy egy újszülöttnek nem a legbiztonságosabb együtt lakni egy cicával. Én nagy macskarajongó vagyok, de egy babát azért féltenék a cicától is és a kutyától is, legyenek bármilyen szelídek. Érdemes állatorvos véleményét is kikérni, hiszen ők tudják a legjobban, milyen a cica egészségi állapota, volt-e már nagyobb betegsége, esetleg van-e visszatérő betegsége.
        Gratulálok a terhességéhez!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-26 19:41:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés