• Polyhydramnion

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur ,a 35 -ik hetes terhes vagyok,sok a magzatvizem,a baba vissza van maradva fejlodesiglek 4-5 hetet.Polyhydromniat,IURG-t allapitottak meg,a babanal pedig odemat a bor alatt szinte az egesz feluleten.Most jelenleg klinikan fekszem,es az a kerdesem,hogy a baba lehetie beteg,es milyen betegseg johet szoba,es mi tortenhet szuleskor az anyukaval,ha hirtelen a sok viz elfolyik,lehet-e belso verzes,komplikacio,placenta leszakadas?A magzatvizbol a profeszor ur lecsapolt,de ujra telik vissza,meddig lehet vinni a terhesseget?A babanal nem latjak a gyomrot,kiszaradt a baba.Nyelocso rendellenesseg vagy gyomorszukuleten kivul lehet-e mas problemaja,genetikai rendellenessege a babanak,milyen betegsegek johetnek szoba,es gyogyithatoak-e?Koszonom valaszat

        WEBBeteg szakértő válasza a polyhydromnia témában

        Kedves Sok kérdező!

        Én leginkább valamilyen fejlődési rendellenességre gondolok, de lehet, hogy az egész hátterében genetikai rendellenesség, tehát kromoszóma betegség áll a hattérben. Sajnos ennél többet én sem tudok, de nyugodtan kérdezzen ott ahol fekszik, mivel igenis tudnia kell, hogy mi a gond. Az persze más dolog, hogy ők sem tudják, de akkor is bizonyos dolgokra lehet következtetni. Sajnos nem tudok sok jó tanácsot adni, de mindenképpen azért fekszik a klinikán, mert biztos, hogy szoros megfigyelést igényel. A sok magzatviznek lehet következménye az anyára nézve is, hirtelen megrepedésnél akár leválhat a lepény, ami erős vérzéssel járhat. De legyen nyugodt, és persze ne féljen kérdezni, hiszen magáról van szó. Sok sikert és persze Boldog Karácsonyt, amennyire az lehet!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-22 18:31:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 07:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés