• Babát szeretnénk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Párommal babát szeretnénk, ebben a hónapban hagyom abba a fogamzásgátló szedését, Diane 35-t szedtem kb 8-10 éve, mert a túlzott szőrnövekedésre és a pattanásos bőrömre írták fel anno.Kérdésem:mennyi időt kell kihagyni a gyógyszer abbahagyása után a próbálkozásig, illetve van egy kisebb méhszájsebem, de orvosom nem javasolt még soha semmit a gyógyítására, ez megakadályozhatja-e a teherbeesést illetve azok a problémák, amik miatt a Diane 35-t írták fel nekem?Érdemes valamilyen vizsgálatot elvégeztetnem, hogy biztosak lehessünk abban, sikerül-e teherbe esnem?Előre is köszönöm válaszukat!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermektervezés témában

        Kedves Kérdező!

        2-3 hónap gyógyszermentes időszak után nyugodtan lehet próbálkozni. Ha rákszűrése negatív volt, akkor a méhszájsebbel sincs teendő, az nem befolyásolja a teherbeesést. Ha 6 hónapon belül nem esik teherbe, akkor kell majd kivizsgálást indítani.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor  



         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-11 15:44:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés