• Visszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Hölgy!31 hetes terhes vagyok,a második gyermekemet várom.Valószinűleg a terhesség miatt jött ki a visszér a nemiszervemen,de érdekelne hogy miért pont ott és mégis mitől.Ez akadályozhatja a természetes úton való szülést?

        WEBBeteg szakértő válasza a viszér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ez természetes. A baba nyomja a kismedencei vénás visszaáramlási ereket ezért alsó végtagon nemi szerven bárhol lehet visszér. Nem kell megijedni. nyugodtan szülhet rendes úton utána el szokott múlni. De sajnos az is lehet, hogy részlegesen megmarad. Sajnos a " fiatalság olyan betegség mely napról napra  gyógyul".

         Dr. Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-26 21:51:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés