• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr! Azt szeretném megtudni hogy a évek óta serliftet és frontint szedek és most teherbe estem, mitévő legyek? Azzonnal abba kell hagyni a gyógyszert? Árthat-e a babának? A pszihiáterem szabadságon van nőgyógyászhoz a jövő héten megyek ezért várom mielőbbi válaszát.Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos nem írja, hogy milyen betegségre szedi és milyen adagban, illetve hogy jelenleg hány hetes terhes. A Frontin azonnali abbahagyása mindenképpen indokolt, a Serlift is lehetőség szerint abbahagyandó, bár ennél nem írtak le magzatkárosító hatást, míg a Frontin súlyos fejlődési rendellenességeket képes okozni. Genetikai tanácsadás mindenképpen indokolt, amennyiben a terhesség megtartható.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 


         


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-21 11:02:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tudj meg többet a várandósságról
      • Infografika és videó
      • Hirdetés