• Lehet terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2 hónapja szedek fogamzásgátló tablettát, megfelelően. Megvártam az egy hónapot és a következőben már a barátom bennem ment el. Most egy hasmenéses és hányással járó vírus van a környezetemben és péntek reggel én is émelyegtem este hánytam is a hétvégén pedig csak hasmenésem volt. De a hét közepén meg jött rendesen a menstruációm. Ahogyan szokott. pontos volt és nem volt eltérés. A kérdésem az volna hogy lehetek e terhes? mert az egyik rokonom mondta hogy mikor ő volt terhes neki is csak hasmenése volt de tudtommal ő nem szedett tablettát. Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        A tabletta hatását a hányás és hasmenés valóban csökkentheti, ilyenkor kiegészítő védekezés javasolt. De mivel a mensese megjött, és rendesen szedte a tablettát, terhesség nem valószínű.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-18 22:52:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: