• Mikor a leghatásossabb????????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Néhányszor már kérdeztem öntöl.Útólag is szeretném megköszönni megtisztelő válaszát.Igaz hogy nem vagyok már tini,mégis van amiben nem egészen vagyok biztos.35 éves vagyok.Újra babát szeretnék.Azt szeretném megkérdezni hogy mikor utoljára voltam nőgyógyásznál (16 nap)azt mondta az orvosom hogy ha ma belehúzunk akkor összejöhet a baba.Úgy írta a papíromra is hogy mindkét oldalon domináns tüszők.Sajnos a férjem azon a napon,és utána is vidéken dolgozott.Azt szeretném megkérdezni hogy egy nőnek mindig ugyan azon a napokon van tüszőérése,ill nagyjából a tüszőrepedése???? És a tüszőrepedés után még hány nap "esély" van arra hogy teherbe essem?Szóval az érdekelne melyik az a néhány nap,amikor a legnagyobb az esély a terhességre.Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.Munkályához további sok sikert kívánok. "egy leendő kismama"

        WEBBeteg szakértő válasza a tüszőérés témában

        Kedves leendő kismama!

        Elivleg a petesejt a tüszőérés után max. 48 óráig megtermékenyítőképes. Ez két napot jelent. Tehát nem sok. De persze azért nem kell elkeseredni, mivel minden hónapban lehet terhes, meg aztán nem feltétlenül a ciklus közepén sem. Tehát lehet próbálkozni és minden rendben lesz.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-14 22:48:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés