• Gyermekvállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő / Úr! Párommal kb 1,5- 2 éven belül gyermeket szeretnénk. Én 7 éve szedek folyamatosan fogamzásgátlót. A kérdésem az lenne, hogy kb mikor kellene abba hagynom a gyógyszer szedését, ahhoz hogy legkésőbb 2 év múlva teherbe essek. Válaszát előre is köszönöm: Kitty

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Kitty!

        A fogamzásgátló abbahagyása után rögtön el lehet kezdeni a próbálkozást. A tabletta hamar kiürül a szervezetből, azért is kell minden nap bevenni. Ha a tabletta abbahagyása után rögtön sikerül a teherbeesés, nem lesz a kisbabára semmilyen káros hatással.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-31 19:16:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 08:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Babavárás hétről hétre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés