• Tényleg így van?????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr. Ma voltam a nőgyógyászomnál,vizsgálatokon.34 éves vagyok.Két tizenéves gyermekem van.Most újból babát szeretnénk a férjemmel.A mai vizsgálaton kiderült hogy több mióma,azthiszem 3 db van a méhemen.Nem túl nagyok,de ott vannak.Az orvos szerint attól hogy ezek vannak,nyugodtan szülhetek,nem lesz semmi bajom nekem sem és a babámnak sem.Annyit mondott,hogy valószínűleg a terhesség alatt ezek is nőni fognak.Valóban semmi veszélyt nem jelent hogy így vállalnánk babát???És még annyit szeretnék kérdezni,hogy melyik az a fájdalom csillapító tabletta amelyiket a terhesség alatt is lehet nyugodtan szedni.Persze csak fájdalom esetén,gondolok egy fejfájásra vagy fogfájás stb Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mióma témában

        Kedves Fájós!

        Elvileg bármilyen fájdalomcsillapító szedése megengedett, ha csak egyszer egyszer van rá szükség, mivel éppen fáj a feje vagy a has avagy a foga. A másik a myoma. Sajnos elvileg a myoma megakadályozhatja akár a teherbe esést és a terhesség kihordását is, de persze azon múlik elsősorban, hogy hol helyezkedik el. Amennyiben magának azt mondták, hogy minden rendben van és persze nyugodtan vállakozhat a terhességre, akkor minden bizonnyal olyan helyen vannak a myomák, hogy az sem a terhességre sem pedig a babára nézve nem jelent  veszélyt, tehát szerintem megnyugodhat és nyugodtan vállalhatják a terhességet.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-29 10:46:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés