• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Tavaly augusztus végén hagytam abba a Diane 35 szedését, közel 1,5 évig szedtem. Nagyon bezavarta a ciklusomat. Egészen november végéig nem jött meg a menzeszem, de akkor is csak nőgyógyász által felírt tablettákkal. Azok segítségével realizálódni látszott december végére, január elejére, de mégis volt egy kis késés február elején, illetve áprilisban. Hozzáteszem, hogy a tabletta szedése előtt, alatt, sosem volt problémám. Az első tablettaszedés 17 éves korom körül volt, közel 3 évig szedtem. (Most 28 vagyok) Abbahagyása után sosem volt semmi probléma. Novemberben orvosom azt mondta, hogy szerinte januárra minden helyreáll, és összejöhet a bébi. Már 4 hónap eltelt, és még mindig semmi. Kb. január óta áttértem a vegán táplálkozásra - abszolút semmiféle állati eredetű dolgot nem eszem -, és lúgosítom a szervezetem. Gondolom ez is bekavarhatott a dologba, de nem gondolnám, hogy emiatt nem jöhetett össze a csemete. Én 28 éves nő vagyok, a párom pedig 48. Mit javasol? El kellene mennünk kivizsgáltatni magunkat, vagy még várhatunk? Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogantatás témában

        Kedves Kérdező!

        A tablettaszedéstől és a rendszeres menzeszektől függetlenül lehet hormonális probléma a háttérben. Meddőségi vizsgálatot javaslok Önnek és a párjának is.

        Dr Lukács János szülész-nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-09 12:29:48; Megválaszolva: 2011. július 28., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés