• Véreredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz,h kézhez kaptam én egy labor eredményt,és szeretném véleményezését kérni az eredményemmel kapcsolatosan,még annyi,h 25hetes terhes vagyok.WBC:14,20-tartomány-4,00-9.50 RBC-3,44 tartomány-3.6-5.50 HGB-10.70 tart-12.00-16.00 HCT-31.60 tart-36.0047.00 MCV-92.10 tart-80.00-97.00 MCH-31.20-tart-26.00-34.00 MCHC-33.90 tart-30.00-36.00 PLT-263.00 tart-150.00-400.00 Segment 70.90% Eosinophil 2.82% Monocyta 5.85% Lymphocita 19.50% Basophil 0.92 Az lenne a kérdésem ön szerint a WBC mitől magasabb az eredményem szerint a tartományhoz képest.mit jelent ez,és az eredményem ön szerint tökéletes illetve van e probléma benne.ha van mi és megmutassam a nőgyógyászomnak ön szerint? Előre is köszönöm tiszteletteljes válaszadását. köszönettel:egy kismama

        WEBBeteg szakértő válasza a vérkép témában

        Kedves Kismama!

        A WBC a fehérvérsejt számát mutatja. Megnövekedett értékei gyulladást jelezhetnek a szervezetben, de terhesség alatt ez fiziológiás folyamat, ilyenkor normális, hogy nagyobb számot mérünk, ettől nem kell megijednie. Ha panaszai vannak, jelezze kezelőorvosának, amennyiben nincs panasz, teendő nincs.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-18 09:00:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Szakértők! 20+2 kismama vagyok. A genetikai ultrahangon azt a véleményt kaptam,hogy a magzati hólyag teltség nem látható. A magzatvíz normális mennyiségű. Egy hèt múlva szükséges visszamennem kontrollra. Eddig mindig közepesen telt...
        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Utolsó peteérésem az ünnepeket követő pár nap valamelyikére tehető.A kérdésem az lenne,hogyha megtörtént a megtermékenyülés, akkor a szilveszterkor elfogyasztott pár pohár pezsgő,ill. Kb.fél dl rövidiatal, valamint...
        Feleségem ezelőtt naponta, de a napi ajánlott adag felében fogyasztott grapefruitmag kivonat cseppet, egészen pontosan a JutaVit etil-alkohol és echinacea mentes termékét. A korábban meglehetősen érzékeny immunrendszerét látványosan...
        Tisztelt doktor Úr/Nő! 31 hetes kismama vagyok, kb. 6 éve pánikbeteg. Folyamatosan járok kontrollra a pszichiáteremhez, eddig nem volt gond, gond nélkül elhagytam az összes gyógyszerek. A múlt héten volt egy nagyon erős pánikrohamom. Orvoshoz...
        Jó estét kívánok! A héten voltunk a férjemmel a 18. heti genetikai ultrahang vizsgálaton, a papir amit kaptunk volt rajta egy két dolog aláhúzva. Az egyik: A bal kamrában 1 db hyperechogén papillaris izom ábrázolódik. A másik: Arteria uterina...
        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! A következő kérdéssel fordulok Önhöz. 10 hetes kismama vagyok. Fürdésnél észrevettem, hogy a lábam nagyujján a köröm be van kékülve, nem ütöttem be. Lehet valami baja a babának? Interneten olvasgattam (tudom...
        Tisztelt Doktor úr! 31 hetes terhes vagyok és a mai napon a védőnői tanácsadáson végzett vizeletvizsgálat során cukrot találtak a vizeletemben (egy kereszt). Eddig ilyen problémám egyszer sem volt, a laborban végzett vizeletvizsgálatok során...
        Tisztelt Doktor úr! Jelenleg 30 hetes terhes vagyok és már legalább egy hete azt tapasztalom, hogy reggelre nagyon megfájdul a hátam a fekvéstől. Éjszaka az oldalamon (bal és jobb, felváltva) alszom, és a növekvő hasamat is kitámasztom. Néha...
        Jo napot kívánok! Az volna a kerdesem, hogy 13 hetes terhesen szabad-e elmennem egy koncertre. Termeszetesen nem az elso sorba es nem hangfal melle allnek, de mivel zart terben lesz, biztosan hangos lesz a zene. Arthatok ezzel a babanak? Okozhat...
        Kedves Doktor/Doktornő! Van egy lassan 2 éves kisfiam. Az etetőszéket naponta többször szoktam az étkezések után Flóraszepttel letörölni. Ezenkívül szinte naponta máskor is használom ezt a tisztítószert. Sajnos kesztyűt nem szoktam...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Babavárás hétről hétre
        Kalkulátorunk segítségével folyamatosan nyomon követheted várandósságod.
      • Infografika és videó
      • Hirdetés