• Aggódó kismama

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az utolsó menstruációm augusztus 30-án volt, azóta nem jött meg. Megcsináltam a terhességi tesztet, és pozitív lett, aminek nagyon örültem. Orvoshoz csak a jövő héten tudok elmenni, hogy megerősítse a terhességem. A napokban viszont elkezdett fájni a hasam alja, és a bal oldali vesém is szúr, napközben pedig kétszer is halvány narancssárga folyásom volt. Nagyon megijedtem, mert februárban már volt egy vetélésem, a szövettan pedig azt mutatta ki, hogy mola terhességem volt. Mivel nagyon korai volt a terhesség (6hét) és korán felismerték, hogy a terhesség nem a megfelelően fejlődött így műszeres befejezést alkalmaztak. 2 havonta azóta rendeszeresen vizsgálnak, és minden értékem már az elején a normális határra esett vissza. Az orvosom szerint tehát szeptembertől próbálkozhattunk a párommal. Elsőre sikerült is, mint a pozitív teszt is mutatja, de most ugyanúgy aggódok és félek a következményektől. Kérem adjon tanácsot, lehet hogy most is valami baj lesz?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszai csaknem minden terhesség első harmadára jellemzőek, nem lehet belőlük semmire sem következtetni. Természetesen ha friss vérzés jelentkezik, akkor azonnal célszerű felkeresnie a nőgyógyászát, egyébként azt gondolom, hogy nyugodtan várhat a jövő hétig.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-07 22:29:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés