• Aggódó kismama

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr! Az utolsó menszeszem első napja aug.14 volt, így elvileg ha a ciklus első napjától számoljuk 6 hetes terhes vagyok. Az első UH-on (4 w 4) 7 mm-es terhességi gyűrűt állapítottak meg, majd a másodikon (pont 6 w) 16-17 mm a petezsák és 4-5 mm a szikhólyag kis embriópajzzsal, de ami az én félelmem: hogy szívhangot még nem találtak!!!!! Viszont növekedés volt, ez jó jel, nem? Ha elhalt volna, nem nőtt volna? Szakkönyvekből, internetről azt olvastam, hogy szívhangnak 5-6 hetesen már kell lennie, de nem tudom, hogy ez a számolás a ciklus 1 napjától vagy a fogantatástól számolódik? Mivel már volt 1 éve egy missed abe-om, ezért a Duphaston-t is szedem 2*1/nap. Nagyon félek, hogy újra megtörténik velem a tragédia.... Legyen kedves megírni, hogy Ön mit gondol erről! Előre is köszönöm szépen! Üdvözlettel: Kormos Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Krisztina!

        Mivel a terhessége szépen nő, ezért nem kell megijednie, mivel minden rendben van. Én egy kicsit túlaggódónak vélem magát, egy picit enyhülnie kellene, mert nem szabad minden kis dologra negatívan gondolni. Szóval higyje el minden rendben van és persze reméljük így is lesz.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 
           



         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-26 21:20:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 07:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: