• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdés: Tisztelt Doktor Úr/Nő! Én egy 23 éves nő vagyok. A párommal szeretnénk gyermeket,de ez sajna nem megy. Kettő éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését(lyndinette),és még mindíg semmi.Volt cysztám amit majdnem kiműtöttek,de mire oda került a sor megjött és felszívódott.Egy orvotól kérdeztem hogy mit csináljak hogy rendszeressebb legyen a menstruációm, ő a norcolut tablettát ajánlotta.Rákérdeztem hogy mikor menjek vissza a rendelésre és annyit felelt ha nagyon sűrgős akkor miután elfogynak a tabletták.De ő azt is javasolta hogy várjak még 3 hónapot hátha összejön.A gyógyszereket januárban,februárban és márciusban szedtem.Azóta se estem teherbe. A hőmérsékletemet mérem,de egy idelye nagyon furcsa,olyan értelemben hogy 29,3 és 36,4 között ingadozik.Ön szerint mi lehet ez az ingadozás?Önnek mi a véleménye a norcoulttról? Nagyon változóak a ciklushosszaim.34nap, 44nap.Ön szerint mi okozza ezeket? Válaszát előre is köszönöm. Mariadok tisztelettel:Onémaris

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Onémaris!

        Hogy mitől vannak az össze-vissza vérzései nem tudom, de kell csináltatni egy hormonvizsgálatot és abból kiderül minden. Egyébként  nemcsak a hőmérséklettel figyelheti a terhességet. De persze a legjobb az lenne, ha elmenne egy meddőségi centrumba, ahol több segítséget tudnak magának nyújtani. Vagy egy ebben jártas szakemberhez.

        Dr. Zsirai László


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-26 21:51:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés