• Ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Jelenleg a vérzéskimaradás alapján 8 hét 3 napos terhes vagyok. Ma voltam ultrahangon, ahol a következő lelet született hüvelyi ultrahang alapján: egy élő embryo látható CRL:11 mm. terhesség kora 8 hét (3 nap). A petezsák alsó részéből 17X5 mm-es tarkán echozott terület emelkedik ki. Jav.:controll 1 hét múlva. Kérem szépen meg tudná mondani, hogy mi lehet az az echozott terület? Nagyon ideges vagyok, az ultrahangon azt mondták független a magzattól, akinek a szívhangját is hallottuk, de nem tudják mi lehet (vagy csak nem akartak idegesíteni), majd egy hét múlva megnézik nőtt-e, vagy mi van vele. Kérem szépen nyugtasson meg valaki, nem tudom hogy bírom ki ezt az egy hetet. Köszönettel p.á.v.a.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves PÁVA!

        Mivel az ultrahangon sem tudták megmondani, akkor kérem tőlem ilyet ne várjon. Sajnos nem tudom. Lehet sok minden, de mivel egyelőre úgyis csak kontroll javasolt, nem kell megijednie, mivel minden bizonnynal semmi jelentősége. Nyugodjanak meg.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-26 21:34:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 12:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés