terhesség

Jó napot kívánok! 17 hetes terhes vagyok. 3 héttel ezelőtt uh-n a doktor úr talált a méhemben egy 40x50 mm-es miómát.Én elkezdtem rá cickafark tablettát szedni reggel este 2 szemet. (nagymamámnak annak idején ettől szívódott fel a műtésre ítélt miómája) Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet-e káros a kisbabámra ez a tabletta.Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mióma témában

Kedves Kérdező!

Persze nyugodtan, ilyenkor mindent meg kell próbálni. Remélhetőleg a mioma nem fog semmi hátrányt okozni Önnek a terhességben. A cickafark mondjuk biztosan nem. Így nyugodtan szedheti. Sok sikert!

Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

Kérdés: 2008. szeptember 20., 00:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:22
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása