• ...lehetséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Kérdésem a következő: terhes lehet-e barátnőm, akivel rendszeres nemi kapcsolatom van abban az esetben, ha már több mint egy hónapja fogamzásgátló tablettát szed, a menstruációja is a szokott időben következett be, ám az utóbbi időben időnként gyomorpanaszai, hányingere van... Válaszát előre is megköszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Amennyiben felmerül a terhesség, akkor bizony nem tud mit csinálni, mint terhességi tesztet kell csinálni. A patikában recept nélkül lehet kapni és persze a reggeli első vizeletből kell meghatározni. Amennyiben a barátnője rendesen szedte a gyóygszert, akkor elvileg nem lehet terhes. Ha mégis az lesz, akkor nagy gondok vannak a szedéssel.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-18 08:41:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 09:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés