• Terhesség-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő Doktorúr olyan gondom van hogy nő a pocakom és mintha érezném hogy mozognavalami a helyzet hogy igaz már több mint 3 hónapja hányinger hányás de nem mindég ,viszont mostanában vizelési ingereim vannak és elég sűrün járok ki a lényeg hogy a mensesem is megvolt igaz augusztusban 15-én egy napot é21-én 4napot .A menses elmúlása után mintha megváltozott volna a szervezetem.Egyenlőre nem tudom mit tegyek.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        A babát -ha terhes lenne- csak a 16-18. hét körül érezné, hogy megmozdul. Lehet, hogy panaszai egymástól függetlenek, de össze is függhetnek terhesség esetén. Mindenképpen érdemes lenne először egy terhességi tesztet végezni, hogy lássa, terhesség fennáll-e. Ha igen, nőgyógyászati vizsgálat és ultrahang igazolná biztosan a terhességet.

        Ha mégsem erről van szó. Gyakori vizelési panaszai miatt fogyasszon bőven folyadékot, de egy vizeletvizsgálat mutatná meg, hogy van-e a hátterében húgyuti fertőzés. Gyomorsavcsökkentő (pl. Quamatel Mini- vény nélkül kapható) készítmény szedése segíthet a hányinger mérséklésében.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-05 10:58:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés