Ikerterhesség

Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a bromocriptin nevű gyógyszer szedése okozhat-e ikerterhességet? Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel, Molnár Barbara

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza témában

A leírt gyógyszer a tejelválasztásért felelős prolaktin kiválasztást gátolja.

Az ikerterhesség és a gyógyszer között ilyen jellegű összefüggés nincs.

Kérdés: 2021. december 08., 08:32; Megválaszolva: 2021. december 08., 15:13
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Toxoplasma eredmény
Tisztelt Doktor Úr/ Nő! 14 hetes terhes vagyok. 2 hete átestem egy köhögős, orrfolyós betegségen. Majd 1 hétre rá elmentem vérvételre....
2. Babát szeretnénk
Kedves Doktornő! Most 10, 5 hónapos a kisfiam és szeretnénk neki testvért. Már csak este elalvas előtt cicizik és éjszaka amikor felkel, de közbe...
Vízhajtás terhesség idején
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív