Pfizer oltás nem várt terhesség

Tisztelt Doktor Úr! Április 3-án kaptam az első Pfizer oltásomat, majd május 6-án a másodikat, de a héten kiderült, hogy gyermeket várok ( utolsó menstruáció időpontja április 11.). Korábban már volt két problémamentes terhességem és szülésem. A kérdésem az lenne, hogy önnek mi a véleménye, milyen kockázattal jár a magzatra nézve az oltás? Van-e olyan vizsgálat, amivel minden lehetséges rendellenességet ki lehetne szűrni? Nem tervezett gyermek, még vártunk volna vele pár évet. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Petróczi István válasza oltás témában

Kedves Kérdező!

Lehet, jobb lett volna, ha 3 hónapot vár a második oltás után.....de lehet, hogy így se gond.

A kockázat mértékéről oltásokkal foglalkozó szakembert kérdezzen.

Üdvözlettel:

Petróczi dr.

Kérdés: 2021. május 15., 11:51; Megválaszolva: . .,
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Lágyéksérv terhesség
Látóterenként kevés granulocyta