Pozitív Ovulációs tesztnél milyen nemű babánk lesz?

Kedves Doktor úr! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a kizárólag pozitív Ovulációs tesztnél történő sikeres együttlétből van-e esélyünk arra, hogy kislány lesz születendő babánk?(Szeretnénk a meglévő kislányunknak egy kishugit, a két báttya mellé. Több helyen utána olvasva a témában, többségében azt találtam, hogy a tüszőrepedés időpontjához közel általában a fiúk fogannak gyorsaságuk révén. 15.ciklusnapon voltunk együtt, illetve a 19.napon utóbbinál pozitív lett az LH tesztem. Október 15-én volt az utolsó mensesem, november 15-én lett magas érzékenységű terhességi tesztem pozitív Válaszát várom, köszönettel :Papné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a terhesség, baba neme témában

Kedves Kérdező! Nem ismerek összefüggést ilyen adatra, ugyanannyi az esély leányra és fiúra. Üdvözlettel: Dr. Tekse István Meddőségi-endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2020. november 27., 14:07; Megválaszolva: 2020. december 13., 11:15
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés
Lehetséges-e a terhessè?
CT után kiderült terhesség