Terhesség duphalac belsőleges oldat

Tisztelt doktor úr. 9hetes terhes vagyok enyhe székrekedéssel küzdök. A kérdésem az lenne hogy duphalac belsőleges oldatos lehet e szedni? Progeszteront szedek 3x1 et lehetséges h emiatt nem nagyon megy a székletelés?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Terhesség,duphalac és belsődleges oldat. témában

Tisztelt Hölgyem!

Elsősorban étrendváltotatással próbája megoldani emésztési panaszait /rostos étrend, bőséges folyadébevitel/ és csak a legvégső esetben használjon gyógyászati terméket.A 16-ik hétre alakul csak ki a lepény és müködik teljes kapacitással-irányitja és védi az anyai-magzati szervezetet, tehát 9 hetesen minden gyógyszer szedése nagyon meggondolandó, kivétel a Progeszteron, mely a terhesség zavartalan fejlődését hivatott biztositani és nem okoz emésztési zavarokat tapasztalatom szerint.

Kérdés: 2020. október 28., 11:57; Megválaszolva: 2020. október 29., 09:36
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Magas fehérvérsejt
Terhesség, trombocita
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?