Aggódnom kellene e?

Üdvözlöm Doktor úr! Egy olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy az utolsó menstruációm 2020.08.28-án kezdődött, majd kimaradt. 2020.10.09-én 2db pozitív teszt következett. 2020.10.14-én elmentem nőgyógyászhoz, ahol megállapították a terhességet. Itt a doktor 8mm petezsákot, benne szikhólyagot látott, mellette 1,6mm vastag felritkulást. Ma 2020.10.21-én vissza mentem kontrollra, ahol ugyan azzal a géppel, egy másik orvos 10mm petezsákot látott, szikhólyag nélkül. Diagnózishoz a O0210-et vagyis a missed ab-t írta. Azt mondta korához (nekem nem mondta hány hetes) képest ez nem jó nagyság. Jövőhéten vissza kell mennem, de már előre félek, hogy egy 3. doktor néz meg. Van remény a babában, vagy szokjam a gondolatot, hogy ez a baba nem marad velem? A választ előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza koraterhesség, embriózsák témában

Kedves Kérdező! Ha nem indul vérezgetése, nyugodtan várja meg a jövő heti vizsgálatot.Úgy vélem, nincs baja az embriónak, korai ultrahang vizsgálatok, főképpen más orvossal lehetnek ennyire eltérőek, szubjektívek.Reménykedjünk. Ha vérezgetni kezdene, nem várhat, rögtön jelentkezzen orvosnál.

Kérdés: 2020. október 21., 14:20; Megválaszolva: 2020. október 23., 12:40
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Kombinált teszten magas nyaki redő...
A 34 éves feleségemen az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban a terhesség 13. hetében kombinált tesztet végeztek, ahol magas nyaki redő és...
Klebsiella baktérium kismamánál
Jó napot Doktor Úr/Nő! Kérdésem a következő lenne: 5 hetes terhesen volt egy tenyésztésem amibe Streptococcust talaltak,arra kaptam szemicilin...
Terhesség alatt fogröntgen
Tisztelt Doktor Úr! 32 éves, magamat egészségesnek tudó nő vagyok. Van már egy 2,5 éves egészséges kisfiam. Jelenleg újra babát tervezünk a...
Missed abortion
Kedves Doktor Úr! 9 hetes terhes voltam a héten amikor szerdán este elkezdtem vérezni. Csütörtök reggel bementem a kórházba, ahol megállapították...
Pfizer oltás nem várt terhesség