39.héten szeretkezés

Tisztelt Doktor Úr! 39.hétben jár a terhességem. Párommal szeretkeztünk, C2100-át állapított meg orvosom 3 hete, azóta a mehszajat nem vizsgalta, romolhatott is akár. nagyon félek, hogy a párom megsérthette a babát, bár óvatosak voltunk, de nem érhette el fejét? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza közösülés terhesen témában

Kedves Kérdező! Baj nem érhette a babát, legfeljebb idő előtti burokepedés és magzatvíz elfolyás lehetett volna. Nyugodjon meg, ha már így történt és azonnal nem jelentkeztek fenti tünetek, nem történt baj.

Kérdés: 2020. augusztus 19., 22:34; Megválaszolva: 2020. augusztus 25., 14:16
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása