lehetséges - e terhesség

Tisztelt Doktor Úr! Június 27-én pár percig óvszer használat nélkül voltunk együtt a párommal (nem történt ejakuláció, nem szedek fogamzásgátló tablettát) utána óvszer használatával folytatódott az aktus. Egy hétig hasmenésem volt, ami 2-3 napja végetért hasfogó gyógyszer segítségével (illetve stresszes időszak volt az utolsó pár hét). 6 napja késik a menstruációm(streszforrás az is, hogy késik). Kérdésem lenne, hogy ez a két dolog összefüggésben állhat - e egymással, illetve fenn áll- e a terhesség lehetősége? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza a lehetséges-e terhesség? témában

Tisztelt Hölgyem ! Reggeli első vizeletből otthon végzett terhességi teszttel megnyugtatóan lehet tisztázni a kérdést. A tesztet akár meg is lehet ismételni. Valószinü nem történt fogamzás-véleményem szerint- de, jobb a biztonság. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. július 11., 18:08; Megválaszolva: 2020. július 13., 08:59
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés