• Missed ab utáni szövettan

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! Május végén volt missed ab műtétem (1. problémamentes terhesség 9. hetében derült ki, hogy nincs szívhang, az azutáni héten volt a műtét a Szigetvári Kórházban). Most voltam a 4 hetes kontrollon, ahol, amikor rákérdeztem, hogy mi lett a szövettan eredménye, azt mondták, hogy nem készült, mivel nem volt indokolt az orvos szerint (mivel 1. terhesség) - én úgy tudtam, hogy kötelező a szövettan, nem így van? Sejtem, hogy nem kaptam volna belőle válaszokat a miértekre, de azért jó lett volna, illetve, azt hallottam, hogy kötelező. Köszönöm!

        Dr. Farkas Ágnes válasza a vetélés témában

        Kedves Hölgyem! Az emberi testből eltávolított szöveteket javasolt vizsgálatra küldeni. Ahol én dolgozok, ott a vetélés anyagát mindig elküldik szövettani vizsgálatra. Ez biztos, hogy szabályos, másféle gyakorlatot én nem ismerek. Amennyiben kételye lenne, keresse meg az Osztályvezetőt, és beszéljen vele is a panaszáról, ne maradjon kérdése, mert nehéz lesz feldolgozni a történéseket. Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2020. június 24., 21:36; Megválaszolva: 2020. július 04., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: