Terhesség

Üdvözlöm! Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Egy olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy 4.5 hetes terhes vagyok viszont az anyagi helyzetem sajnos nem engedi meg hogy felneveljem ezt a babát mert egyedül nevelem a kislányomat a párom elhagyott miután kiderült hogy védekezés mellett terhes lettem (pharmatex húvelykúpot használtunk védekezésre) Az lenne a kérdésem milyen lehetőségem van arra hogy megszakítása ezt a terhesség? Olvastam gyógyszeres injekciós megszakításról esetleg tudna tájékoztatást nyújtani mi ennek a menete és hogy zajlik esetleg lehetséges e ez a fajta dolog és hogy ezt kórházban vagy otthon is el lehet végezni? Nagyon szépen köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza a Terhesség témában

Tisztelt Hölgyem ! A levélben ismertetett helyzet miatt, saját érdekében mielőbb keresse fel a helyileg illetékes szakrendelőt, vagy kórház nőgyógyászati rendelését. Nem térek ki a válasz elől, igen létezik gyógyszeres terhesség terminálás is, melyet a vérzés fokától függően vagy követ müszeres méhüri beavatkozás vagy nem, de ez jelenleg nem engedélyezett hazánkban. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. május 29., 09:39; Megválaszolva: 2020. május 31., 10:30
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés