Szex terhesen

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! 21 hetes terhes vagyok. A párommal aktív és rendszeres szexuális életet élünk. Elkezdtem azonban aggódni, nem árthatunk-e ezzel a magzatnak. Együttléteink intenzitása változó, de gyakori amikor én is aktívan mozgok (kutyapózban, ülve a páromon) , amikor intenzívebb a mozgásom, a rázkódás nem árthat a babának? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Szex terhesen témában

Tisztelt Hölgyem!

A magzatviz megfelelően védi a babát , kérem ne aggódjon.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. április 15., 11:20; Megválaszolva: 2020. április 18., 11:44
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása