barnazas

Jó napot kívánok, olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy a terhességem során 5. Hetes vagyok "elméletben " (utolsó menstruáció február 14.en volt) , pár napja barna folyást vettem észre pisilés közben és mai nap volt benne vér is ami sötét volt. Nagyon megijedtem így elmentem a surgossegire, ne hogy vetélés legyen a dologban kaptam, hormont és mellé vérzés csillapítót aminek a neve Dicynone, elolvastam a tájékoztatót terhesség első három hónapjában nem ajánlott a szedése de nekem mégis felirták, mennyire lehet káros a picire? Válaszát előre is köszönöm, Katalin

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Terhesség témában

Tény,hogy az alkalmazási elöíratban a terhesség első három hónapjában nem javasolják alkalmazását.Akutan szükséges lehet a terhesség alatt, az első harmadában is. A várható előnyeit,kockázatát kell mérlegelni.Klinikai vizsgálatok nem állnak rendelkezésre a gyógyszer magzatra gyakorolt hatásáról. Ezért nem javasolják.

Rutascorbin alkalmazható helyette.

Kérdés: 2020. április 11., 16:36; Megválaszolva: 2020. április 14., 21:46
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása