• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr Ma voltam UH.-n. Utolsó menstruáció alapján 7 hetes terhes lennék, de az embrió méretei alapján csak 5.Így nyilván még szívhang sem észlelhető. Lehetséges, hogy ennyivel később estem teherbe vagy az embrió nem fejlődött tovább? Van még remény? Egy hét múlva mennem kell vissza kontrollra....

        Dr. Szalóczy Péter válasza a korai terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ne szorongjon és higgyen a szakmában és a technikában és főleg a kontroll tisztázó eredményében. Meggyőződésem, hogy szívhang lesz. Ha megnyugtatja, végezzen el egy reggeli vizeletből terhestesztet.


        Kérdés: 2020. március 04., 18:31; Megválaszolva: 2020. március 05., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: