• PM alulműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! 38 éves vagyok, 3 gyermekem van. 2019 szept. 20 volt egy vérvételem, amiben a tsh 6.5 volt, a T4 13.6. 7 hónapja szültem. A vérvétel eredményemre a háziorvos azt mondta nem kell még vele kezdeni semmit. Viszont most kiderült, hogy 5-6 hetes terhes vagyok. Nem teljesen tervezett baba, viszont ha már igy alakult szeretnénk megtartani. Ez a PM eredményem okozhat problémát?kell aggodjak, hogy baj lehet? Persze megyek endokrinologushoz ahogy kapok időpontot. Eddig sose volt ezzel problémám.Tudok tenni vmit addig is amíg orvoshoz jutok? Köszönettel! Hajni

        Dr. Kiss György válasza a PM alulmüködés témában

        Tisztelt Hölgyem A pajzsmirigy komolyobb müködési zavara már maga kizáró oka lehet a fogamzásnak.Ez Önnél a jelek szerint nem állt fenn. Aggódnia nem kell, viszont a terhesgondozáson szakemberrel feltétlenül megbeszélendők a jövőbeni teendők, hogy a magzat károsodása elkerülhetó legyen. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. november 09., 14:51; Megválaszolva: 2019. november 16., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos