• Fogantatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Önöket! Azzal kapcsolatban kérdeznék, hogy 2018 április 21-én megcsaltam a párom(mivel ő is megcsalt engem...), majd júliusban kiderült, hogy terhes vagyok. Az utolsó menstruációm 2018.05.29. Egyöntetűen minden szakember állítja, hogy a 2018.08.15-én mért adatok alapján, miszerint 11 hét + 4 napos a magzat, május közepén kellett megfogannia. Ezt viszont sehogy sem tudom megértetni a párommal. Már apasági vizsgálaton gondolkodom, de mielőtt kiadnék több tízezer forintot, érdekelne az Önök véleménye a megadott mérések alapján: 2018.08.15-én 11 hét + 4 nap Biometria: CRL 50,7 mm BPD 19,7 mm 2018.08.27.-én 13 hét + 5 nap biom.:CRL 76,5 mm BPD 25 mm FL 13 mm Valósak e eme számítások? Amennyiben igen, meg tudják e mondani, hogy körülbelül mikor fogant meg a baba? Valóban áprilisban fogant? Egyébként 2019.03.08.-án született meg a gyermekem. Köszönettel egy elkeseredett és kétségbeesett kismama.

        Dr. Csősz György válasza a Apaság témában

        Apasági vizsgálat az egyszerűbb és pontosabb. Nincs értelme totózni. Lehet ez is, lehet az is.


        Kérdés: 2019. szeptember 11., 05:09; Megválaszolva: 2019. szeptember 13., 19:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.