• terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Októberben leszek 45 éves. A párommal védekezés nélkül voltunk együtt múlt hónapban 3 alkalommal. A menstruációm 2 hete késik.Csináltam 3 db tesztet,különböző időpontokban-reggel,délután és este is,különböző márkájú tesztekkel.Mind negatív lett. Mikor meg kellett volna jönnie,voltak ráutaló jelek(hasfájás,nyúlós folyás)de nem történt semmi. Lehetek terhes vagy a változókor szórakozik velem? Tavaly volt már,hogy 1 hónap vérzés teljesen kimaradt,de volt olyan is,hogy minden 2.hónapban 3 hétre jött meg és van kikor szinte bordó színű volt és bőséges.Pár hónapja nagyjából viszont rendben jött meg. Néha hirtelen lever a víz,furcsa szívdobogás van,aludni nagyon rosszul alszok.Farkasétvágyam van,bármikor tudok enni.Viszont pár napja néha émelygek,nem vészes,de kitartó a dolog. Válaszát köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A terhességi teszt negatív akkor nagy valószínűséggel nem terhességről van szó. A leírt tünetek ,a korábbi rendellenes vérzések a változókorra típusosak, a változókorra utalnak. Azért a biztos egy nőgyógyászati vizsgálat végzése,mely pontos diagnózist adhat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 30., 11:35; Megválaszolva: 2019. augusztus 30., 20:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: