• Terhessèg hízás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr úr/nő. 2019.feb 19 én volt egy missed ab mivel elhalt terhességről volt szó. Két hónapos voltam. Elejétől fogva pr9gesteront kellett szednem 3x1 4x1 et. Ismét babát várok márc. 27 volt ut menstruációm. 9. Hétben vagyok (vrszélyeztetett terhes)vitaminokat vérzéscsillapítót ill. Progesteront uúgy szednem kell. Felszedtem ez alatt a fél alatt kb 20 kg ot. Nem vagyok kiebékülve a dologgal hiszen nem zabálok , mellette sok rosszullétem is van. A kérdésem az lenne h okozhatja a sok gyógyszer ? Köszönöm.

        Dr. Kiss György válasza a Terhesség,hizás témában

        Tisztelt Hölgyem ! Tekintettel az előzetes missed ab -ra a javasolt és jelenleg Ön által szedett gyógyszerek indokoltak, hogy ne következzen be egy ismételt nem kivánatos esemény. Remélhetőleg sikerülni is fog. A 20 kg-s sulygyarapodás okát azonban nem lehet a szedett gyógyszerekre háritani és tanácsom az, hogy kezelőorvosa a belgyógyász szakemberrel konzultálva kezdjen el egy alapos kivizsgálást / pajzsmirigy, diabetes /. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. június 01., 20:37; Megválaszolva: 2019. június 07., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: