• Myoma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        5 hetes terhes vagyok miomat talatak mehem hátsó falából indul ki 6x7 cm..kérdés mi esélye van hogy kihordjam a gyereket félek hogy elmegy..eslő terhesség 12mm és endometrium 3 mm echósz..kérem válaszoljon milyen lehetőségek és esélyem van a kihordásra nagyon szeretnénk a babát..

        Dr. Farkas Ágnes válasza a myoma témában

        Kedves Hölgyem! A miómának többféle elhelyezkedése is lehet, nem elég sajnos ismerni a méretet, és azt, hogy a méhének melyik oldalán van. Lehet a méhéből kifelé domborodó, ami kevésbé zavaró, de lehet a méhüreg felé domborodó is, ami viszont vetéléshez vezethet. A terhességet diagnosztizáló orvos tud a legjobban segíteni ebben a kérdésben, de az élet sokszor olyan helyzetekben is védi a terhességet, ami néha számunkra is hihetetlen. Azt javaslom Önnek, bízzon a szervezetében, ha terhes lett, pihenhessen, menjen táppénzre, szedjen magnéziumot emelt dózisban. A terhesség alatt egy jó helyzetű mióma is okozhat panaszokat, növekedhet is, de ez mégsem mindig zavaró a terhességre nézve. A válaszom első része miát ennél többet nem tudok sajnos mondani. Remélem sikerült kicsit megnyugtatnom. Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2019. május 07., 16:15; Megválaszolva: 2019. május 14., 18:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: