• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr! Március 31én volt az utolsó menstruációm , április 14én próbálkoztunk a párommal babaügyben, azóta sűrűn szúró fájdalmat érzek vagy a jobb, vagy a bal petefészkemnél, sűrűbben járok mosdóba , és 2 napja reggelről barnás folyásom van,ami egyébként nem szokott lenni , ma reggel csináltam 2 terhességi tesztet de negatív lett. Kérdésem, hogy korai volt a tesztelés? Lehetek terhes? A válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csősz György válasza a Grav témában

        Két hetes menses kimaradás után kell csak tesztelni. Addig korai


        Kérdés: 2019. április 24., 13:24; Megválaszolva: 2019. április 29., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: