• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Szeretnék érdeklődni mik az esélyek, ha az első hüvelyi uh on 5 hét 6 naposan még csak egy petezsákot és egy kicsi szikhólyagot látott az orvosom. Köszönettel Zsuzsa

        Dr. Pétervári László válasza a Terhesség témában

        Ebben a terhességi korban az normális.A terhesség 6. hetétől látható ultrahang vizsgálattal az embrió szív pulzációja. A fogamzás időpontja meghatározó,a terhesség pontos kora. Javasolt az ultrahang vizsgálat ismétlése.


        Kérdés: 2019. március 28., 07:03; Megválaszolva: 2019. április 02., 19:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: